top of page
  • Εικόνα συγγραφέαmeteonikos91

Βοριαδάκι και καλές θερμοκρασίες στα Βίλια το επόμενο διήμερο.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι.


Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές συνθήκες το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή στα Βίλια με τις απαραίτητες δόσεις δροσιάς κάτω απο τη σκιά του Κιθαιρώνα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ δεν θα λείψει το βοριάδάκι σε μέτριες εντάσεις.

Πιο αναλυτικά:


ΚΑΙΡΟΣ


Για την Πέμπτη και τη Παρασκευή (22-23/6) αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις κατα την διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας.


ΑΝΕΜΟΙ


Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και προς το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Το βράδυ θα γίνονται και πάλι ασθενείς.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει το μεσημέρι τους 28-29 βαθμούς κελσίου. Τις πρωινές ώρες θα βρίσκεται κοντά στους 18-19. Αρκετή δροσιά θα επικρατεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί.



Για τις μεσημεριανές ώρες σας προτείνουμε να κάνετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά του Πόρτο Γερμενό, της Ψάθας ή του Αλεποχωρίου.

Δεν αναμένεται κυματισμός καθώς οι άνεμοι θα είναι βόρειοι. Το πρωί θα πνέουν ασθενείς και απο το μεσημέρι έως το απόγευμα θα φτάσουν τα 4 και σε ριπές τα 5 μποφόρ. Παρόλαυτα για τις φίλες και τους φίλους που δεν θέλουν και τόσο το βοριάδάκι σας προτείνουμε την παραλία <<Προσήλι>> που προστατέυεται απο τους βόρειους ανέμους.

Η θερμοκρασία στις ακτές θα φτάσει τους 30-31 βαθμούς κελσίου.

Η θερμοκρασία του νερού στην επιφάνεια φτάνει τους 22-23 βαθμούς κελσίου.


Μείνετε συντονισμένοι στο myVilia.gr Επόμενη καιρική ενημέρωση την Παρασκευή 23/6.




Νίκος Διολέτης.

Ερ. Μετεωρολόγος Δυτικής Αττικής.

Σε συνεργασία με την τοπική σελίδα στο facebook << O ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ>>

bottom of page