top of page
  • Εικόνα συγγραφέαmeteonikos91

Ο καιρός το σαββατοκύριακο 8-9/7 στα Βίλια και τις παραλίες μας.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι.


Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές συνθήκες το σαββατοκύριακο στα Βίλια με τις απαραίτητες δόσεις δροσιάς κάτω απο τη σκιά του Κιθαιρώνα ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά ενώ το βοριαδάκι μέσα στην ημέρα θα ενισχυθεί τοπικά στα 5 ίσως πρόσκαιρα και 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:


ΚΑΙΡΟΣ


Για το Σάββατο και τη Κυριακή (8-9/7) αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις.


ΑΝΕΜΟΙ


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα κυρίως το μεσημέρι του Σαββάτου οι ριπές θα φτάνουν τα 6 μποφόρ. Το βράδυ θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη εξασθένηση.


ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


Χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα φτάσει το μεσημέρι του Σαββάτου τους 30 βαθμούς κελσίου ενώ το μεσημέρι της Κυριακής δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς κελσίου. Τις πρωινές ώρες θα βρίσκεται περίπου στους 20 βαθμούς. Δροσιά θα επικρατεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί.




Για τις μεσημεριανές ώρες σας προτείνουμε να κάνετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά του Πόρτο Γερμενό, της Ψάθας ή του Αλεποχωρίου. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 34 βαθμούς κελσίου.

Δεν αναμένεται ιδιαίτερος κυματισμός καθώς οι άνεμοι θα είναι βόρειοι με εντάσεις στα 4-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Παρόλαυτα για τις φίλες και τους φίλους που δεν θέλουν και τόσο το βοριαδάκι σας προτείνουμε την παραλία <<Προσήλι>> που προστατεύεται απο τους βόρειους ανέμους.

Η θερμοκρασία του νερού στην επιφάνεια φτάνει τους 23-24 βαθμούς κελσίου.


Παραλία Προσήλι


Μείνετε συντονισμένοι στο myVilia.gr Επόμενη καιρική ενημέρωση την Πέμπτη 13/7.




Νίκος Διολέτης.

Ερ. Μετεωρολόγος Δυτικής Αττικής.

Σε συνεργασία με την τοπική σελίδα στο facebook << O ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ>>

bottom of page